Kleuradvies

Het interieur een opfris beurt geven of ga je verhuizen? Denk eens aan een nieuwe kleur op de wanden en/of de kozijnen. Vindt je het moeilijk om de juiste kleur te kiezen en wil je graag advies om samen de juiste kleur en verf keuzes te maken? Ik werk onder andere met de prachtige kleuren en verven van Carte colori en Pure & Original.

We kunnen samen op zoek gaan naar welke verfsoorten het effect geven wat je zoekt. De kleuren bij elkaar zoeken, en zo een passend kleurenpallet en de juiste sfeer samenstellen  die bij jou past.  Het is erg leuk om te zien wat de juiste kleuren, materialen en indeling kunnen doen in een woning.

Ben je enthousiast geworden en wil je hulp bij het samenstellen van de juiste kleurencombinatie? Ik ben je dan graag van dienst met mijn kennis en advies.
Als je het advies bij jou thuis wenst, neem ik alle kleurenmappen mee en kunnen we samen in jouw huis op zoek naar de juiste kleuren combinatie.  Voor advies aan huis zal een vergoeding van € 250,- berekend worden als hier geen schilderwerk uit voort komt.